Pomlađivanje Vistabel terapijom

Poliklinika zdravlja svjetske razine izvrsnosti smještena u srcu Dalmacije

Uklanjanje bora Vistabel terapijom

Vistabel terapija jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora.

Na tržištu Hrvatske dostupan je proizvod farmaceutske firme Allergan, pod imenom Vistabel® od 50 jedinica i registriran je za estetsku primjenu na licu. Od iste firme registriran je i preparat koji sadrži 100 jedinica, a namijenjen je u liječenju migrena i prekomjernog znojenja.

Preporučena doza za uklanjanje vertikalnih bora između obrva i lepezastih bora oko očiju iznosi 44 jedinice, ali pristup je često individualan i ovisi o dubini bora, aktivnosti mišića i željama klijenata. Zbog elegantnog izvođenja i, ako se izvede dobro, prirodnih rezultata, to je jedan od najprofinjenijih tretmana za pomlađivanje.

Kratko o uklanjanju bora Vistabel terapijom

Trajanje: 15 minuta

Boravak u klinici: ambulantno

Zadržavanje efekta tretmana: Poželjno ponavljati tretman svakih 3 do 4 mjeseca, ponekad i do 6 mjeseci

Savjeti za oporavak: 24h ne konzumirati alkohol, nekoliko dana izbjegavati izlaganje suncu, korištenje saune, kozmetičkih, laserskih tretmana, solarija. Vježbati tretirane mišiće.

Hijaluronski fileri

Hijaluron je tvar prisutna u vezivnom tkivu kože i izuzetno je važna za njenu hidrataciju (vezuje molekule vode) i elastičnost.

Hijaluronski fileri

Pomlađivanje vlastitom krvlju

Revolucionarna metoda pomlađivanja matičnim stanicama, poznatija kao tretman pomlađivanja vlastitom krvlju je terapija koja ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

Pomlađivanje vlastitom krvlju

SkinPen Precision

Tretman medicinskim medicinskog microneedelinga stimulira obnovu kože i prirodno lučenje kolagena.

Medicinski microneedling

Kemijski pilinzi

Tretman na bazi široke palete  kiselina služi za revitalizaciju lica, pomažu koži da se riješi odumrlih stanica, potiču obnovu kože, izbjeljuju hiperpigmentacijske mrlje, stimuliraju prirodni proces samoobnove.

 

Kemijski pilinzi

Pomlađivanje Vistabel terapijom

Vistabel terapija jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora. Na tržištu Hrvatske dostupan je proizvod farmaceutske firme Allergan, pod imenom Vistabel® od 50 jedinica.

 

Pomlađivanje Vistabel terapijom

PLASMAGE (frakcijska plazma)

PLASMAGE (frakcijska plazma) je najnoviji medicinski uređaj temeljen na tehnologiji ioniziranih plinova iz zraka. Bez dodira sa kožom stvara se malen električni luk ili „mala munja“ kojom izazivamo kontolirana sitna termička oštećenja.

PLASMAGE (frakcijska plazma)