Što su MD kodovi    

MD kodovi su niz preciznih točaka za ubrizgavanje koje se umjesto na liječenje problematičnog područja usredotočuju na liječenje uzroka problema. Pacijenti imaju daleko veću korist i dobivaju optimalne rezultate od svog liječenja. Rezultati su dugotrajni, učinkoviti i prirodnog izgleda. Dermalni fileri se mogu intezivno korisiti na licu za pomlađivanje i volumen.

Glavna područja fokusa su: slijepoočnice, obrve, obrazi, područje ispod oka, brada, čeljust i usne.

Besprijekorno poznavanje anatomije lica je presudno za pravilnu aplikaciju. A upravo je  anatomija nešto na čemu se bazira tehnika apliciranja putem MD kodova, nešto što je standardizirano u cijelom svijetu.

Cilj ove metode je kontrolirano oblikovanje lica kojim se apliciraju određene količine preparata u određenu točku kako bi se uvijek dobili slični ili isti rezultati, ali, naravno, prilagođeni svakom klijentu. Time se želi postići prirodan izgled lica i skladno pomlađivanje.

Svako je lice jedinstveno, no procesi starenja poput opuštanja kože, gubitka volumena i promjene konture lica, zajednički su svima. Analiziramo li problematiku starenja i fiziologiju ovog prirodnog procesa, uvidjeti ćemo da smo, usprkos različitoj fizionomiji, svi pogođeni jednakim posljedicama starenja.

Za brisanje tragova starenja na tržištu i u našoj ponudi postoji vrlo bogata paleta tretmana od kojih su jedni od najpoznatijih svakako dermalni fileri. Ono što treba uvijek naglasiti kod aplikacije dermalnih filera je Vaša sigurnost, odnosno povjerenje u nas liječnike i u rezultat koji ćemo postići.