Estetska dermatologija

Poliklinika zdravlja svjetske razine izvrsnosti smještena u srcu Dalmacije

Poliklinika zdravlja svjetske razine izvrsnosti smještena u srcu Dalmacije

Estetska dermatologija

Kroz godine se dermatologija, kao medicinska grana, razvijala u smjeru estetske dermatologije koja za cilj ima usporiti i ukloniti tragove starenja kože te naglasiti i korigirati ljudsku ljepotu. Estetski postupci su postali svakodnevni dio života ponajviše ljepšeg spola, a u novije vrijeme i sve češće u muškoj populaciji.

Naglim razvojem estetske dermatologije koja se temelji na znanstvenim spoznajama, mnogo toga se danas može učiniti kako u preventivnom tako i u terapijskom pogledu.

Moderan i užurbani način života, boravak na suncu, pušenje, stres, nedostatak sna, nepravilna prehrana, bolesti tijekom života ostavljaju na koži tragove u vidu pigmentiranih mrlja, bora, gubitka napetosti i elastičnosti kože. Proces starenja se ne može zaustaviti ali se može usporiti i ublažiti.

Nakon pregleda Vaše kože i razgovora s Vama može se za Vas odabrati i provesti najoptimalniji tretman ili više njih koji u kombinaciji daju najbolje rezultate. Pritom su na prvom mjestu prirodan izgled uz maksimalnu sigurnosti.

Hijaluronski fileri

Hijaluron je tvar prisutna u vezivnom tkivu kože i izuzetno je važna za njenu hidrataciju (vezuje molekule vode) i elastičnost.

Hijaluronski fileri

Pomlađivanje vlastitom krvlju

Revolucionarna metoda pomlađivanja matičnim stanicama, poznatija kao tretman pomlađivanja vlastitom krvlju je terapija koja ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

Pomlađivanje vlastitom krvlju

SkinPen Precision

Tretman medicinskim medicinskog microneedelinga stimulira obnovu kože i prirodno lučenje kolagena.

Medicinski microneedling

Kemijski pilinzi

Tretman na bazi široke palete  kiselina služi za revitalizaciju lica, pomažu koži da se riješi odumrlih stanica, potiču obnovu kože, izbjeljuju hiperpigmentacijske mrlje, stimuliraju prirodni proces samoobnove.

 

Kemijski pilinzi

Pomlađivanje Vistabel terapijom

Vistabel terapija jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora. Na tržištu Hrvatske dostupan je proizvod farmaceutske firme Allergan, pod imenom Vistabel® od 50 jedinica.

 

Pomlađivanje Vistabel terapijom

PLASMAGE (frakcijska plazma)

PLASMAGE (frakcijska plazma) je najnoviji medicinski uređaj temeljen na tehnologiji ioniziranih plinova iz zraka. Bez dodira sa kožom stvara se malen električni luk ili „mala munja“ kojom izazivamo kontolirana sitna termička oštećenja.

PLASMAGE (frakcijska plazma)