Hijaluronski fileri

Poliklinika zdravlja svjetske razine izvrsnosti smještena u srcu Dalmacije

Hijaluronski fileri

Hijaluron je tvar prisutna u vezivnom tkivu kože i izuzetno je važna za njenu hidrataciju (vezuje molekule vode) i elastičnost. Sa godinama, količina ove tvari se postepeno smanjuje što dovodi do isušivanja, opuštanja kože i stvaranja bora. Zahvaljujući hijaluronskim preparatima i različitim tehnikama direktne aplikacije (ubrizgavanja) nadoknađujemo ovaj gubitak, podmlađujemo tretirano područje, smanjujemo dubinu bora ili ih u potpunosti korigiramo.

Indikacije: korekcija bora, korekcija volumena lica, isticanje jagodica, isticanje kontura i povećavanje volumena usana, definicija kontura i nadoknada volumena donje čeljusti

Izbor same vrste filera i načina aplikacije ovisi o vrsti problema koji se tretira i o procijeni naših vrsnih stručnjaka. Obratite nam se s povjerenjem, dogovorite konzultacije i postanite najbolja verzija sebe.

Ovaj tretman je brz, jednostavan i ugodan nekirurški tretman za pomlađivanje lica koji trenutačno izglađuje linije i bore, poboljšava punoću usana te obnavlja izgubljeni obujam lica. Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana.

Zašto baš Juvederm dermalni fileri?

Allergan je kompanija koja je prije 35 godina počela razvoj estetsko-medicinskih tretmana i proizvela Juvederm dermalne filere. Uz mnoga istraživanja i naprednu tehnologiju proizvodnje, sigurnost te kvalitetu, Juvederm dermalni fileri su danas tu gdje jesu, jedini izbor mnogim liječnicima koji se bave estetikom. Juvederm u svojoj ponudi ima trenutno četiri filera iz Hylacross linije, te pet filera iz novije Vycross linije.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađuje lice nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme. Djeluje tako da izglađuje linije lica, obnavlja izgubljenu punoću te održava kožu hidratiziranom. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedna od najvećih prednosti Juvederm dermalnih filera je sigurnost, prirodan rezultat i dugotrajnost nakon aplikacije. Ovisno o fileru i području aplikacije, trajanje je od godinu dana za Hylacross liniju te Juvederm Volbellu (Vycross linija), pa sve do dvije godine za Juvederm Volumu i Juvederm Volux (Vycross linija).

Sama aplikacija je minimalno bolna, jer svi Juvederm dermalni fileri sadrže 0,3% lidokaina, koji je lokalni anestetik.

Kratko o terapiji hijaluronskim filerima

Trajanje: 30 do 60 minuta

Boravak u klinici: ambulantno

Zadržavanje efekta tretmana: Od 9 do 12 mjeseci. Ponavljanje tretmana moguće bez negativnih posljedica.

Savjeti za oporavak: Izbjegavati izlaganje suncu, korištenje saune, laserskih tretmana, solarija i mehaničko pritiskanje tretiranih dijelova lica.

Hijaluronski fileri

Hijaluron je tvar prisutna u vezivnom tkivu kože i izuzetno je važna za njenu hidrataciju (vezuje molekule vode) i elastičnost.

Hijaluronski fileri

Pomlađivanje vlastitom krvlju

Revolucionarna metoda pomlađivanja matičnim stanicama, poznatija kao tretman pomlađivanja vlastitom krvlju je terapija koja ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

Pomlađivanje vlastitom krvlju

SkinPen Precision

Tretman medicinskim medicinskog microneedelinga stimulira obnovu kože i prirodno lučenje kolagena.

Medicinski microneedling

Kemijski pilinzi

Tretman na bazi široke palete  kiselina služi za revitalizaciju lica, pomažu koži da se riješi odumrlih stanica, potiču obnovu kože, izbjeljuju hiperpigmentacijske mrlje, stimuliraju prirodni proces samoobnove.

 

Kemijski pilinzi

Pomlađivanje Vistabel terapijom

Vistabel terapija jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora. Na tržištu Hrvatske dostupan je proizvod farmaceutske firme Allergan, pod imenom Vistabel® od 50 jedinica.

 

Pomlađivanje Vistabel terapijom

PLASMAGE (frakcijska plazma)

PLASMAGE (frakcijska plazma) je najnoviji medicinski uređaj temeljen na tehnologiji ioniziranih plinova iz zraka. Bez dodira sa kožom stvara se malen električni luk ili „mala munja“ kojom izazivamo kontolirana sitna termička oštećenja.

PLASMAGE (frakcijska plazma)