Zašto baš Juvederm dermalni fileri?

Allergan je kompanija koja je prije 35 godina počela razvoj estetsko-medicinskih tretmana i proizvela Juvederm dermalne filere. Uz mnoga istraživanja i naprednu tehnologiju proizvodnje, sigurnost te kvalitetu, Juvederm dermalni fileri su danas tu gdje jesu, jedini izbor mnogim liječnicima koji se bave estetikom. Juvederm u svojoj ponudi ima trenutno četiri filera iz Hylacross linije, te pet filera iz novije Vycross linije.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađuje lice nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme. Djeluje tako da izglađuje linije lica, obnavlja izgubljenu punoću te održava kožu hidratiziranom. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedna od najvećih prednosti Juvederm dermalnih filera je sigurnost, prirodan rezultat i dugotrajnost nakon aplikacije. Ovisno o fileru i području aplikacije, trajanje je od godinu dana za Hylacross liniju te Juvederm Volbellu (Vycross linija), pa sve do dvije godine za Juvederm Volumu i Juvederm Volux (Vycross linija).

Sama aplikacija je minimalno bolna, jer svi Juvederm dermalni fileri sadrže 0,3% lidokaina, koji je lokalni anestetik.